Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt voor gebruikerservaring en webanalyse en helpen ons de website van ABL te verbeteren. Door gebruik te blijven maken van deze website stemt u in met ons cookiebeleid. Voor meer info, zie onze privacybeleid.AfwijzenOK
ABL - Logo

Stroom beperken

Ik wil de maximale stroom op mijn wallbox beperken.

Een beperking van de stroom naar het laadpunt is noodzakelijk als de aardlekschakelaar in de centrale stroomverdeelkast de stroomaansluiting zou onderbreken, bijv. als gevolg van extra lasten. Met de "configuration software" kunt u de maximale totale stroomsterkte in de wallbox of aan het laadpunt instellen. Hiervoor is een verbinding tussen de computer en de wallbox nodig.

Voor de configuratie heeft u een controller-extender installatiekit nodig (productnr. CONFCAB).

Heeft u de Configuratie kit?