Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt voor gebruikerservaring en webanalyse en helpen ons de website van ABL te verbeteren. Door gebruik te blijven maken van deze website stemt u in met ons cookiebeleid. Voor meer info, zie onze privacybeleid.AfwijzenOK
ABL - Logo

Groepinstallatie

Ik wil een groepsinstallatie uitvoeren (controller-extender-configuratie).

Let erop dat de groepsinstallatie uitsluitend mag worden uitgevoerd door een geschoolde elektricien.
Ook is een succesvolle deelname aan de Vervolgtraining eMobility een vereiste. De volgende vragenboom is alleen bedoeld als leidraad voor geschoold personeel.

Voor de configuratie heeft u een controller-extender installatiekit nodig (productnr. LOMK218).

Heeft u de Configuratie kit?